Британският крал Чарлз Трети изрази благодарността си за показаната от обществеността подкрепа в

...
Британският крал Чарлз Трети изрази благодарността си за показаната от обществеността подкрепа в
Коментари Харесай

Първо публично изявление след диагнозата: Крал Чарлз III благодари за подкрепата

Британският крал Чарлз Трети изрази благодарността си за показаната от обществеността подкрепа в първото си публично изказване, след като му бе сложена диагноза рак, предадоха Ройтерс и ДПА.

" Бих желал да изразя своите най-сърдечни благодарности за многочислените послания в моя поддръжка и пожелания за бързо възобновяване, които получих в последните дни ", се споделя в изказването на монарха.

" Както всички страдащи от ракови болести знаят, подобно благо отношение е най-голямото утешение и поощрение. Наистина е разчувстващо да чуя, че споделянето на моята диагноза е помогнало за нарастването на публичната съпричастност и е осветлило работата на всички организации, подкрепящи онкоболните и техните фамилии във Англия и по целия свят. Моето доживотно възхищение за неуморните им грижи и отдаденост е още по-голямо в този момент, когато самичък претърпявам това ", се споделя още в изказването на краля.

Бъкингамският замък означи при оповестението на диагнозата, че става въпрос за форма на рак, но не и на простатата, поради чието увеличаване Чарлз бе опериран. Именно по време на интервенцията на простатата бе открито раковото му заболяване.

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР